formularioHidden
formularioRDF

Panel Información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación. Al continuar con la navegación entendemos que aceptas nuestra política de cookies (actualizada el 20-05-2019).

Pensament divergent és un espai per canviar formes de vida a través de l'aprenentatge de la tecnologia i de les TAC. Així mateix, cal tenir present el llenguatge ja que l'estructuració del pensament, i en conseqüència la construcció del coneixement, es realitza a través d'aquest. Per tant, treballar la capacitat de comprendre i d'expressar-se és necessàri des de qualsevol àrea curricular ja que és un dels elements principals del procés d'aprenentatge. Per aquest motiu, utilitzem l'escriptura reflexiva, creativa i crítica al blog com a finestra al món per empoderar l'alumnat.

El paradigma en el qual basem el procés d'ensenyament-aprenentatge és l'enfocament constructivista-comunicatiu-digital i d'ell participen tres grups de 3r d'ESO de l'assignatura de Tecnologia i un grup de 4t d'ESO de l'optativa d'informàtica.

Año de edición 2018

Acerca de este recurso...

Visitas 154

Valoración 0 Me gusta

Editores: Mireia Gonell Gómez , Grupo de Edición de Edublogs · Espiral, Educación y Tecnología

0 comentarios

¿Quieres comentar? Regístrate o inicia sesión

Inscripción

Odite: Tendencias Educativas 2019

Bases del Premio

Hazte soci@ Espiral

Juegos

Mapas

CARGANDO...

Ir a Mapas
Un museo virtual con más de 17.000 obras de arte

CARGANDO...

Ir a Mis Museos
Biblioteca

CARGANDO...

Ir a BNEscolar
EduBlogs

CARGANDO...

Ir a Edublogs
Odite

CARGANDO...

Ir a Odite