formularioHidden
formularioRDF

Panel Información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación. Al continuar con la navegación entendemos que aceptas nuestra política de cookies (actualizada el 25-01-2017).

tipo de documento semantico edublog

Modalidad de la experiencia Reflexión Educativa

Som una mestra que utilitza habitualment ses TIC a l'aula, aquest bloc és el meu recull d'experiències didàctiques i altres utilitats TIC disponible per a la seva consulta. Tracto de destacar tant la vessant positiva com millorable de ses propostes que duc a terme a la meva pràctica docent, cercant ser més eficient a la meva feina per tal de que els meus alumnes aprofitin i optimitzin el seu procés d'aprenentatge. També gaudim de la tasca i el seu desenvolupament ;). Per altra banda, exposo utilitats TIC que els docents poden aprofitar per la seva programació. Entra i agafa el que vulguis! . Gràcies a la xarxa,companys i alumnes que enriqueixen la nostra feina.

Año de edición 2014

Acerca de este recurso...

Visitas 492

Valoración 0 Me gusta

Editores: Patricia Giralt Piriz , Espiral: Educación y Tecnología , Gorka Fernández Mínguez · Espiral: Educación y Tecnología , Grupo de Edición de Edublogs · Espiral, Educación y Tecnología

0 comentarios

¿Quieres comentar? Regístrate o inicia sesión

Odite Working Day

Inscripción

Bases del Premio

Ganadores del XII Premio Espiral Edublogs

Juegos

Mapas

CARGANDO...

Ir a Mapas
Biblioteca

CARGANDO...

Ir a BNEscolar
EduBlogs

CARGANDO...

Ir a Edublogs
Odite

CARGANDO...

Ir a Odite