formularioHidden
formularioRDF

Panel Information

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación. Al continuar con la navegación entendemos que aceptas nuestra política de cookies (actualizada el 20-05-2019).

Experiences

facetas

1 results

Aquest projecte sorgeix de la necessitat d’aprendre i vivenciar que la música és un llenguatge i, com a tal, és important que entenguem la forma que tenim d’escriure-la, llegir-la i interpretar-la amb la finalitat de transmetre i expressar idees, emocions i manifestacions musicals culturals.

Prendrem com a punt de partida la gamificació i l’aprenentatge col·laboratiu en el qual, el centre de l’aprenentatge seran els alumnes, oferint-los la possibilitat de graduar-se, de forma autònoma, el seu propi procés d’aprenentatge a partir de l’auto i co-avaluació a mesura que avancin segons les seves possibilitats.

Amb aquest projecte d’aprenentatge, es pretén que els alumnes de primària aprenguin de forma lúdicamanipulativa, activa i seqüenciada, els elements referents a l’escriptura, la lectura i la interpretació rítmico-melòdica per, d’aquesta manera, assolir el coneixement i competències necessàries per a la interpretació instrumental de partitures convencionals.

...

Find

facetas
Date
Mapas

CARGANDO...

Ir a Mapas
Un museo virtual con más de 17.000 obras de arte

CARGANDO...

Ir a Mis Museos
Biblioteca

CARGANDO...

Ir a BNEscolar
EduBlogs

CARGANDO...

Ir a Edublogs
Odite

CARGANDO...

Ir a Odite