formularioHidden
formularioRDF

Panel Información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación. Al continuar con la navegación entendemos que aceptas nuestra política de cookies (actualizada el 20-05-2019).

Les TIC esdevenen una eina d'aprenentatge, mitjançant la qual l'alumne a més d'assolir els continguts curriculars de l'àrea, també aconsegueix  assolir el domini d'aquesta. 

Cèsar Trek és una unitat didàctica que planteja als alumnes una feina o resolució d'un problema interessant i motivador  basat principalment en recursos existents a Internet. Es tracta d'una activitat de cerca guiada en la xarxa a través d'una pàgina, google sites, que proposa als participants una història suggeridora per tal que aconsegueixin una sèrie d'informacions en unes pàgines d'Internet concretes, extraient les seves conclusions . Es valora la capacitat de l'alumne de sintetitzar, comparar, contrastar la informació, es a dir és te en compte el tractament que en fa de la informació. 

Els objectius són combinar els continguts curriculars amb l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació a l'aula, en un aprenentatge de descobriment guiat. 

La nostra proposta es fonamenta en les diferents  aplicacions de google (clasroom, docs, diapositives, formularis, drive),  i amb el tractament d'informació a través d'internet. 

Año de edición 2019

Acerca de este recurso...

Visitas 0

Valoración 0 Me gusta

Recurso certificado: Aceptada candidatura Premio Espiral 2019

Editores: David Paredes Calabuig , Grupo de Edición de Edublogs · Espiral, Educación y Tecnología

0 comentarios

¿Quieres comentar? Regístrate o inicia sesión

Hazte soci@ Espiral

Bases del Premio

Juegos

Mapas

CARGANDO...

Ir a Mapas
Un museo virtual con más de 17.000 obras de arte

CARGANDO...

Ir a Mis Museos
Biblioteca

CARGANDO...

Ir a BNEscolar
EduBlogs

CARGANDO...

Ir a Edublogs
Odite

CARGANDO...

Ir a Odite