formularioHidden
formularioRDF

Usamos cookies para mejorar tu experiencia de navegación. La aceptación de la Política de Cookies posibilitará la visita de nuestra web.

El bloc de l'escola Jacint Verdaguer de La Granada va ser creat al desembre de l'any 2009.  El bloc no tan sols ofereix una visió de les diferents activitats, festivitats, tallers, experiments, projectes, tradicions, sortides... que se celebren al nostre centre educatiu durant l'any escolar, sinó que també aporta informacions d'interès per a les families i recursos per l'alumnat. Està organitzat per pàgines a la capçalera i categories a la columna que trobem al costat dret. A més a més, disposa de nombrosos ginys i enllaços  web.

En conclusió,és la bitàcora escolar del nostre poble,La Granada. Representa, per tant tot allò que fem i que ens fa ser el que som, ESCOLA.

 

Año de edición 2014

Über diese Ressource...

Besuche/Aufrufe 768

Valoración 0 Gefällt mir

Editoren: David Paredes Calabuig , Gorka Fernández Mínguez · Espiral: Educación y Tecnología , Sara Suñé · Espiral: Educación y Tecnología , Grupo de Edición de Edublogs · Espiral, Educación y Tecnología

Licencia Creative Commons Inhalt unter einer Lizenz von Creative Commons Attribution 3.0 License.

0 kommentare

Möchtest du einen Kommentar abgeben? Registriere dich oder inicia sesión

Inscripción

Informe especial ODITE

Bases

Juegos de Timeline

Hazte soci@ Espiral

Juegos

Mapas

CARGANDO...

Ir a Mapas
Un museo virtual con más de 17.000 obras de arte

CARGANDO...

Ir a Mis Museos
Biblioteca

CARGANDO...

Ir a BNEscolar
EduBlogs

CARGANDO...

Ir a Edublogs
Odite

CARGANDO...

Ir a Odite