formularioHidden
formularioRDF

Usamos cookies para mejorar tu experiencia de navegación. La aceptación de la Política de Cookies posibilitará la visita de nuestra web.

tipo de documento semantico edublog

Modalidad de la experiencia Comunidades de aprendizaje

Pàgina web (WIX) que ha estat utilitzada per l'alumnat per mostrar tot el treball dut a terme durant 6 mesos lectius, i 8 no lectius, per aconseguir programar una APP educativa, recollir 14 tauletes i 30 smartphones, posar-se en contacte amb l'escola SIRENA PRIMARY SCHOOL de l'Índia. AQuesta APP educativa va estar pensada per nens i nenes d'entre 8 i 11 anys i els continguts eren: coneixement del medi natural i social, anglès i matemàtiques.

Els 19 alumnes s'han organitzat com una empresa i han hagut de superar proves reals per assolir el seu objectiu, amb dos inconvenients: ser joves i haver-se proposat un repte "impossible". La web està estructurada de manera que es veuen els diferents apartats de l'empresa i en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Les tauletes i els smartphones han fet que l'ONG "Daniel Shah i Núria Toneu" pugui aconseguir millor la seva missió, que no és cap altra que lluitar pels casaments prematurs, fins i tot als 8 anys. L'atracció que tenen aquests nous dipositius fan que l'assistència sigui major i el missatge arribi millor a alumnes i famílies. 

Aquí l'alumnat va "viure" una experiència vital fent informàtica, prescindint totalment de la nota i fent que el seu objectius només fos que la Sneha, la Sreya, la Tithi i totes les seves companyes i companys de l'escola tingui un futur millor. Un objectiu que van assolir amb esforç, rigor i entusiasme, que ha estat una lliçó magistral que han donat al seu professor i a tothom que va dubtar de que ho aconseguirien.

Año de edición 2018

Baliabide honi buruz...

Bisitak 169

Valoración 0 Gustatzen zait

Editoreak: Francesc Solans , Grupo de Edición de Edublogs · Espiral, Educación y Tecnología

0 oharrak

Aipatu nahi al duzu? Erregistratu o Hasi saioa

Inscripción

Informe especial ODITE

Bases

Juegos de Timeline

Hazte soci@ Espiral

Juegos

Mapas

CARGANDO...

Ir a Mapas
Un museo virtual con más de 17.000 obras de arte

CARGANDO...

Ir a Mis Museos
Biblioteca

CARGANDO...

Ir a BNEscolar
EduBlogs

CARGANDO...

Ir a Edublogs
Odite

CARGANDO...

Ir a Odite