formularioHidden
formularioRDF

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience de navigation. L'acceptation de la politique de cookies permettra de visiter notre site Web.

MITES DE PEDRA

Mites de Pedra és el resultat d’un treball de recerca que té com a objectiu relacionar dos mons que ens apassionen: el de la mitologia grecoromana i el de l’art, en concret en la seva manifestació escultòrica. A causa d’aquest desig de fusionar tots dos mons va néixer el títol “MITES DE PEDRA”: els mites clàssics fusionats amb l’escultura.

En aquest espai blog, doncs, trobareu una recopilació d’escultures que representen diferents aspectes del mite. En cadascuna de les obres que hem seleccionat us descobrirem, d’una banda, els aspectes formals i estilístics i, d’altra, el rerefons mitològic que amaguen.

A més a més, per ajudar-vos a situar-les en l’espai, hem elaborat  diverses pàgines en les quals podeu trobar informació tant sobre els museus on estan exposades, com sobre les ciutats on són aquests museus. També podreu trobar informació sobre elspersonatges mitològics que representen, així com sobre els autors de les obres.

Us convidem a descobrir un món que, tot i que a priori pugui semblar inert i gris com és la pedra de la qual està fet, amaga molta vida en forma d’històries, bellesa i cultura.

Esperem que aquest espai sigui interesant i útil i us ajudi a mirar l’art escultòric amb uns altres ulls.

Año de edición 2016

À propos de cette ressource...

Visites 403

Valoración 0 J’aime

Éditeurs: Sergio Vidal Fernández , Grupo de Edición de Edublogs · Espiral, Educación y Tecnología

0 commentaires

Que se passe t’il ? Inscrivez-vous ou lancer session

Inscripción

Informe especial ODITE

Bases

Juegos de Timeline

Hazte soci@ Espiral

Juegos

Mapas

CARGANDO...

Ir a Mapas
Un museo virtual con más de 17.000 obras de arte

CARGANDO...

Ir a Mis Museos
Biblioteca

CARGANDO...

Ir a BNEscolar
EduBlogs

CARGANDO...

Ir a Edublogs
Odite

CARGANDO...

Ir a Odite